Kajaani Swimrun – ihan siinä ytimessä!

Huomio!

Kajaani SwimRun 1.8.2020 ja 31.7.2020 prologi Kajaanin jokiuinti on peruttu

Suomen hallitus on linjannut 22.4.2020, että yli 500 hengen yleisötilaisuuksien kieltoa on syytä jatkaa ainakin 31.7.2020 saakka koronavirustilanteen vuoksi. Kajaani SwimRun 2020 ei todennäköisesti olisi ollut yli 500 hengen tapahtuma, mutta meidän tapahtumaosallistujien, työntekijöiden, talkoolaisten ja yhteistyökumppaneiden sekä muiden maapallon asukkaiden terveyden turvaaminen on meille tärkeintä.

Näistä syistä koemme vastuulliseksi perua tapahtuman tässä vaiheessa, ja samalla säästää osallistujia turhalta epätietoisuudelta. Pahoittelemme tilannetta ja kiitämme ymmärryksestä!

Ilolla kuitenkin ilmoitamme, että vuoden 2021 Kajaani SwimRun järjestetään lauantaina 31.7.2021, ja prologi Kajaanin jokiuinti perjantaina 30.7.2021!

Pysytään terveinä ja nautitaan tulevasta kesästä!


 

Kajaani SwimRun on elämys luontokaupunki Kajaanin kauneimmissa maisemissa. Tapahtuman reitti pohjautuu kauniiseen ja historialliseen Renforsin lenkkiin. Kajaani SwimRunin uintiosuudet uidaan puhtaassa Kajaaninjoessa. Vaikka reitti kulkee urbaanissa kaupunkiympäristössä, se on silti samalla keskellä kauneinta kesäistä luontoa. Matkavaihtoehtoina ovat 5 km Hermannin sprintti (yksilökisa) sekä 10 km Eliaksen lenkki (parikisa ja yksilökisa).

Kajaani Swimrunin prologina järjestetään perjantai-iltana 31.7.2020 perinteinen 1,8 km mittainen Kajaanin jokiuinti. Ota swimrun -viikonlopusta kaikki irti ja osallistu molempiin tapahtumiin!

Tapahtumajärjestelyt ovat taattua Endurance Kainuu -laatua terästettynä Kajaanin Uimaseuran osaamisella.

Tervetuloa mukaan!